O nama

Kratko o nama

Foundrybih d.o.o. je privatna kompanija koja se bavi projektovanjem industrijskih metalurških postrojenja, zastupništvom na tržištu materijala i opreme, posredovanjem u prodaji odlivaka, posredovanjem pri zapošljavanju, te tehničkim konsaltingom. Osnovna djelatnost našeg biroa je projektovanje metalurških – industrijskih postrojenja (livnice sivog i nodularnog liva, željezare, termičke obrade, livnice aluminijuma itd.).

Kao privatni subjekt, osnovan je s ciljem da svojim klijentima ponudi efikasnu i kompletnu uslugu, te cjelokupno vođenje projekta i stručnu podršku tokom čitavog trajanja procesa.

Posrednički sa svojim partnerima nudimo i ostale projekte (kompresorska stanica, trafostanice, NN razvod, rashladni vodotoranj, AKZ zaštitu opreme). U saradnji sa našim partnerskim firmama nudimo i montažu i demontažu opreme  uz stručni nadzor.

Svakom projektu pristupamo sa punim kreativnim angažmanom našeg iskusnog tima, pri čemu nam je primarni cilj postići uzajamno povjerenje sa klijentima, a da su konačnim projektom zadovoljne obje strane.

Vjerujemo da nas naši projekti, naš tim i naš kontinuitet rada izdvajaju od drugih, te da će to svaki klijent lako prepoznati.

Naš tim

SENAD HADŽIMEJLIĆ
diplomirani inžinjer mašinstva
+387 62 020 292
senad.hadzimejlic@foundrybih.com
AMEL ĆATIĆ
magistar tehničkih nauka - metalurgija
+387 60 355 4665
amel.catic@foundrybih.com
AMEL BEGANOVIĆ
diplomirani inžinjer elektrotehnike
+387 62 343 292
amel.beganovic@foundrybih.com